Foxguard

Kundereferanser

Siden dette er et nytt produkt på det norske markedet har vi samlet noen kundereferanser fra Sverige. Blant de svenske kundene er taxiselskaper, transportører, kommuner, budbilfirmaer og kjøreskoler. Felles for alle disse firmaene er at de satser aktivt på trafikksikkerhet.

Samtrans er et firma som har spesialisert seg på å arrangere reiser for passasjerer med spesielle behov. I 2005 bestemte de seg for å installere alkolås i alle sine kjøretøy og i dag finnes Foxguard i samtlige av selskapets 350 kjøretøy. Samtrans, som har som mål å å ligge i forkant når det gjelder trafikksikkerhet og miljø, så alkolås som et naturlig steg i denne prosessen.Transportkoordinator i Samtrans, Per Andersson sier følgende om hvorfor de valgte Foxguard: "Foxguard motsvarade våra krav på tillförlitlighet och support. Det är dessutom kul att jobba med ett inte alltför stort företag med korta beslutsvägar och högt i tak".

Cargotec er en global leverandør av utstyr for tung materialhåndtering, automasjonsapplikasjoner og relaterte tjenester til havner, terminaler og industrikunder. I løpet av det siste året har Cargotec i Ljungby innstallert Foxguard Alkolås i alle sine nye trucker. Selskapet sier at alkolås gir økt sikkerhet og et forbedret arbeidsmiljø og det har blitt positivt mottatt. Lagersjef Andres Croona om hvorfor de velger Foxguard: "Mycket bra bemötande och mycket bra service".

Smålandsbussen installerte den første alkolåsen i 2005 og i dag er det en selvfølge å utstyre alle sine busser med alkolås - turistbusser, skolebusser og handicapbusser. De mener alkolås har vært en måte å sikre kvaliteten og sikkerheten på, og at kundene vet de kan reise trygt. Wåge Ericsson hos Smålandsbussen sier at en medvirkende årsak til at de valgte Foxguard alkolås var: "den enkla och smidiga trådlösa funktionaliteten".